2 March 2019 to 30 November 2019 7am to 7pm

Location: D'oc D'or Chambre D'hôtes

Audience: Public

Cost: 649€

Add to calendar

3-4 dagars golfpaket i Languedoc 2019.
 


 

Languedoc-Occitanie lockar intresserade resenärer med sitt vackra landskap, sin närhet till Medelhavet, sin mat och framför allt sina viner. På senare år har även turismen blommat upp i regionen och med den har aktiviteter riktat till turism tillkommit. Här hos oss får du det bästa av världar, god mat och fantastiska viner, sol och bad, kultur och historiens vingslag. För våra gäster där hjärtat bankar hetast för golf, kan vi nu erbjuda ett golfpaket, kombinerat med det bästa regionen har att erbjuda.

Ni bor fantastiskt hos oss på på Maison D’oc D’or, ett pietetsfullt bevarat chambre d´hotes demeure i den lilla circulade byn Murviel-Lès-Béziers, endast 20 minuter från flygplats, nära till, golfbanor, vingårdar och Medelhavet. Vårt chambre d’hôtes är nyligen renoverat med kärlek och eftertanke och inrymt i ett gammal maison de maître från 1800-talets mitt. Våra individuellt inredda gästrum med tidstypiska detaljer har utsikt över byn eller vår mysiga trädgård och har privat badrum i direkt anslutning till ert rum. Frukost och middag serveras i vår vackra trädgård när vädret tillåter eller i vår trevliga matsal. 

Vi på D’oc D’or bokar era utslagstider på önskade golfbanor för ert sällskap, Cap D’Agde och Saint Thomas, alternativt Lamalou-Les-Bains. Alla ligger på ca 30 minuters avstånd med bil från ert boende.

Saint-Thomas, är en 18-hålsbana med par 72 i väldigt trevlig omgivning, med den typiska garriguen som omger banan. Banan erbjuder en varierad svårighetsgrad som passar medel till mycket erfarna golfare. På bekvämt avstånd från ert boende.

Golf du Cap D’Agde håller internationell standard och erbjuder både en 18-hålsbana par 72 och en 9-hålsbana, par 27. Banan ligger nära flygplatsen och blickar ut över medelhavet och Agde, en av Frankrikes äldsta städer, grundad på 600-talet av grekiska bosättare.

Som alternativ, kan även utslagstid erbjudas på Golf de Lamalou-Les-Bains, en lite ”snällare” bana på 9 hål, som ligger fantastiskt vacker vid foten av Cévennerna med utsikt över Orb dalen

Utöver golf, erbjuder vi också i paketet välkomstmiddag och ett besök på lokal restaurang, ett vingårdsbesök med vingårdsvandring och vinprovning, i hjärtat av deras verksamhet, där vi får ta del av hur odling och tillverkning fungerar och deras filosofi för att tillverka ett fantastiskt vin.

INGÅR GOLFPAKET 3 dagar

Pris: 649€           (med egen bil 559€)

·       3 nätters boende i dubbelrum eller lägenhet med privat badrum inkl frukost

·       Transfer till och från Béziers Cap D’Agde flygplats

·       All transfer (utflykter och golfbanor)

·       3 Greenfees (Önskas golfbil eller golfvagn tillkommer kostnad för denna)

·       1 Välkomstdrink och välkomstmiddag komplett med anpassade viner från lokal utvald vinproducent

·       1 Solnedgångspicnic/middag på restaurang inkl vin (beroende på väder)

·       1 vingårdsbesök med vinprovning

Önskas enkelrum tillkommer ett tillägg för hela vistelsen av 175€

INGÅR GOLFPAKET 4 dagar

Pris: 699€            (med egen bil 599€)

·       4 nätters boende i dubbelrum eller lägenhet med privat badrum inkl frukost

·       Transfer till och från Béziers Cap D’Agde flygplats

·       All transfer (utflykter och golfbanor)

·       3 Greenfees (Önskas golfbil tillkommer kostnad för denna)

·       1 Välkomstdrink och välkomstmiddag komplett med anpassade viner från lokal utvald vinproducent

·       1 Solnedgångspicnic/middag på restaurang inkl vin (beroende på väder)

·       1 vingårdsbesök med vinprovning

·       1 kultur/ vingårdsutflykt eller dag med bad i Orb eller Medelhavet

 

Önskas enkelrum tillkommer ett tillägg för hela vistelsen av 200€.

Båda paketen går att få utan transfer för de som kommer med egen bil. Se alternativt pris ”Med egen bil”.

Alla priser är inklusive moms och lokala skatter men exklusive övriga måltider och drycker, försäkring, avbeställningsskydd samt flygresa.  Önskas ytterligare övernattningar/aktiviteter går detta naturligtvis att boka som tillägg.

 

Boknings-och betalningsvillkor

Bokning bekräftas genom inbetalning av bokningsavgift 200€ per person. Resterande avgift ska vara inbetald SENAST 30 dagar före avresedatum. Betalning görs via banktransfer till D’oc D’or’s bankkonto i SEK eller €. Du får detaljerad information när du bokar resan.

Det definitiva och detaljerade programmet är beroende av tillgänglighet och lokala händelser. Det definitiva programmet fastställs och skickas ut ca 14 dagar innan ankomst. Vissa smärre ändringar i programmet kan komma att ske med kort varsel. Se D’oc D’or’s resevillkor