14 May 2019 to 18 May 2019 7pm to 6pm

Location: D'oc D'or Chambre D'hôtes

Audience: Public

Cost: 8660 SEK

Sign up: https://www.francetours.se/lander/frankrike/mat-dryck/grillresa-till-sodra-frankrike/?n=Grillresa%20till%20södra%20Frankrike&r=9176

Add to calendar

Vår grillresa i samarbete med France Tours, Weber och TV4 grillmästare Annabell Nilsson


En favorit i repris! Följ med på vår inspirerande matresa med grilltema och njut av de fantastiska franska råvarorna i en underbar miljö. Er Grillmästare Annabell Nilsson, känd från Grillmästarna i TV4, Grill-SM och BBQ VM i samarbete med Weber, inspirerar, instruerar och lär ut allt om grillning. Ni lär er olika grilltekniker, smakkombinationer och deltar aktivt i matlagningen, allt på grillen. Dagarna bjuder på utflykter, besök på lokala marknader och vingårdar medan kvällarna ägnas åt grillkurs där Ni sedan njuter av det Ni tillagat, tillsammans med härliga franska drycker. 

Ni använder de bästa råvarorna för att uppnå det bästa resultatet. Ni röker och grillar fisk, kött, skaldjur, grönsaker och snacks. Vad sägs om att grilla några Tarte Flambée till drinken eller några färskkorvar till vinprovningen? Syftet med kvällarna är att inspirera och tänka utanför boxen. Man kan faktiskt flytta ut hela köket till trädgården eller innergården. Det man i regel gör inomhus, kan lika gärna göras ute – på grillen.

Ingår

Boende i delat dubbelrum inkl. frukost, 4 middagar (3-rätters) .  3 kurstillfällen,  utflykter, picknick, vingårdsbesök, vinprovning och en lyxig champagnefrukost samt alla transporter. 


För mer detaljerad information och bokning, besök France Tours Frankrikeprogram, Årets grillresa med Grillbella och France Tours